2022. aug 24.

Ne hagyja, hogy a vízvezeték problémák elvegyék a barkácsolás kedvét - ez a tanács segít!

írta: JozsFm
Ne hagyja, hogy a vízvezeték problémák elvegyék a barkácsolás kedvét - ez a tanács segít!

Ne hagyja, hogy a vízvezeték problémák elvegyék a barkácsolás kedvét - ez a tanács segít!

 

Most van itt az ideje, hogy végre többet megtudjon a vízvezeték-szerelésről. lehet, hogy már korábban is gondolt rá, de soha nem volt rá ideje.

A zajos csövek könnyen megoldható probléma. mindenféle szabadon lévő csövet le kell horgonyoznia.

Ahhoz, hogy télen ne fagyjanak be a csövek, tartsa állandóan fagypont feletti hőmérsékletet otthonában, még akkor is, ha a ház üresen áll. Vízvezetékei megfagyhatnak, ha a körülöttük lévő levegő fagypont alá esik. Időbe telhet, amíg felolvadnak, hogy újra legyen víz. A megfagyott csövek azonban általában csőtörést vagy csőtörést is okoznak - ami hatalmas vízvezeték-számlát jelent.

Ha eldugult a WC, és a dugulás elhárításában nem segít a duguláselhárító dugattyú, ha alacsony a vízszint, próbáljon meg meleg vizet önteni közvetlenül a WC-be. Tegye ezt olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséges, ha a vízszint túl alacsony lesz.

Ellenőrizze a padlót a fürdőszobában, hogy adjon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs kár a WC-ben, hogy meghatározza a padló sérülését. A végén pénzt takaríthat meg egyszerűen azzal, hogy a lehető leghamarabb észreveszi a problémát.

Ha otthonában kút van a vízhez, és rózsaszín vagy narancssárga foltok vannak a mosogatókban és a kádakban, ez valószínűleg a kútvíz vasszintjének eredménye. Ez olyasvalami, amiről vízlágyítóval kell gondoskodni, amelyet meg lehet vásárolni egy boltban, vagy egy céget kell házhoz hívni, és gondoskodni kell róla.

Havonta öntsön egyenlő arányban szódabikarbónát és ecetet a kád lefolyójába. Dugaszolja el a nyílást, vagy takarja le egy ruhával, amíg a kémiai reakció lezajlik. Miután néhány pillanatig állni hagyta,egyszerűen öblítse ki a lefolyót forráspontig érő vízzel. Ennek meg kell tisztítania a csöveket a felgyülemlett szőrszálaktól és szappanhabtól.

A zuhanyfejek beszerelésével drasztikusan csökkentheti közüzemi számláit. A legtöbb háztartás sok forró vizet használ a zuhanyozás során. Az energiatakarékos zuhanyfejek beszerelésével évente akár 100 dollárt vagy még többet is megtakaríthat háza zuhanyfejenként.

Az emberek úgy próbálnak pénzt megtakarítani, hogy a minőségi termék helyett a legolcsóbb zuhanyfejet vásárolják meg. a probléma, hogy ezek nem túl stabilak és eltörhetnek.
Tisztítsa meg az aerátort az üledékfelhalmozódásokból eredő alacsony nyomásproblémák megoldásához. Vegye ki az aerátort, szerelje szét, és kefélje tisztára egy kis ecettel.

Ne számítson arra, hogy megtisztítja a vízvezetékcső fugáját. megpróbálhatja elmozdítani a dugulás egy részét, amely kinyílik, és tovább megy a vezetékben. Ez jobban fog működni a műanyag csöveknél, mint a fémeknél.

Ne használjon túl sok lefolyótisztítót. A lefolyótisztítószerek olyan kemény vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek a csövek korrodálódását okozhatják, ha túl gyakran használják őket. Ha mégis eldugult a lefolyó, gondoljon arra, hogy felbérel egy vízvezeték-szerelőt, aki elvégzi a becslést, és megmondja, mi a probléma.

Kétféleképpen lehet eltávolítani a tisztító szerelvényt. az első megközelítés, hogy egy kalapács és véső segítségével lazítsa meg a szerelvényt. Az egyetlen másik lehetőség, hogy megpróbálja, hogy vésővel keresztül a tényleges dugó maga.

Zárásképpen, tudva az utat belül és kívül vízvezeték-szerelés egy praktikus vonás, hogy van. A rokonai és közeli ismerősei biztosan hasznos forrásnak találják Önt az életükben, és Ön személyesen megspórolhat néhány nehezen megkeresett dollárt. Remélem, hogy megértette az itt adott tippeket, és képes lesz megvalósítani azokat a saját otthonában!

gyémánt, karika gyűrű, karika gyűrű, férfi nyaklánc, gyemant gyuru, gyemant gyuru, gyemant gyuru, gyemant gyuru, arany felvásárlás

 

1. gyémánt

2. karika gyűrű

3. karika gyűrű

4. férfi nyaklánc

5. gyemant gyuru

6. gyemant gyuru

7. gyemant gyuru

8. gyemant gyuru

9. arany felvásárlás

 

gyémánt, karika gyűrű, karika gyűrű, férfi nyaklánc, gyemant gyuru, gyemant gyuru, gyemant gyuru, gyemant gyuru, arany felvásárlás

Szólj hozzá

gyémánt Ne hagyja arany felvásárlás karika gyűrű gyemant gyuru férfi nyaklánc hogy a vízvezeték problémák elvegyék a barkácsolás kedvét - ez a tanács segít!