2021. dec 09.

Szerezzen több időt és pénzt az online vásárlással

írta: JozsFm
Szerezzen több időt és pénzt az online vásárlással

Szerezzen több időt és pénzt az online vásárlással

Nemrég azoknak az embereknek, akiknek ünnepi vagy születésnapi ajándékot kellett vásárolniuk, fel kellett öltözniük, és el kellett menniük a boltba, hogy bevásárolhassanak. A vásárlásra való felkészülés és a tömegekkel való szembenézés szó szerint kimerítheti az összes energiát. Szerencsére ma már lehetőség nyílik az online vásárlásra. Olvasson itt nagyszerű tanácsokat az online vásárláshoz.

Egy jó online vásárlási tipp, amelyet érdemes megjegyezni, hogy visszajelzést adjon, miután olyan forrásból vásárolt, ahol még soha nem vásárolt. Ez mindenkinek segít, mert emlékezni fog arra, hogy volt-e jó tapasztalata tőlük vagy sem, és eladóként is hírnevet szereznek.

Tudjon meg többet az Önt érdeklő online áruház által kínált fizetési módokról. A legtöbb üzletben lehetőség nyílik hitelkártyával vagy PayPal-lal történő fizetésre. A hitelkártya csak akkor biztonságos megoldás, ha az üzletnek van biztonságos szervere. Ha nem lát semmilyen információt a biztonsággal kapcsolatban, a legjobb, ha átmegy egy másik üzletbe.

Ha aggódik amiatt, hogy egy vásárlási webhely jogos-e vagy sem, végezzen kutatást ezzel kapcsolatban. Az internet nagyszerű módja annak, hogy tájékozódjon mások különböző webhelyekkel kapcsolatos tapasztalatairól. Ha mások véleménye ígéretesnek tűnik, fontolja meg egy kis első rendelés elkészítését. Ezzel sok pénz kockáztatása nélkül tesztelheti az ügyfélszolgálatot, a szállítást, és ráérzett a cégre.

Mindig mentse el az online vásárlások rendeléseinek és nyugtáinak másolatait. Sok üzlet átirányítja Önt egy oldalra, miután elküldte a rendelést, amely részletezi a vásárlást, a vásárlói információkat, az árakat stb. Nyomtassa ki ennek másolatát, vagy mentse el a számítógépére, ha bármilyen probléma merülne fel korábban.  Ne felejtsen el menteni minden e-mailt a tételei állapotáról vagy a vállalattal folytatott levelezéséről a rendeléseivel kapcsolatban.

Saját biztonsága érdekében használjon hitelkártyát az online vásárlás során. A szövetségi kormány törvényeket fogadott el a fogyasztók csalás esetén történő védelmére. A fogyasztót terhelő összeg mindössze 50,00 USD, szemben a betéti kártyákkal, ahol a teljes egyenleget az internetes hackerek felvehetik.

Amikor online vásárol, ügyeljen arra, hogy az Ön által használt webhely „https” előtaggal kezdődik. Az "S" azt jelenti, hogy a webhely biztonságos, ami azt jelenti, hogy biztonságosan megadhatja személyes adatait anélkül, hogy aggódnia kellene a személyazonosság-lopás miatt. Ha egy webhelyen nincs "S" betű, érdemes elkerülni a használatát.

Legyen óvatos, ha bármilyen e-mailt kap, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egy megbízható kereskedőtől érkezett. Soha ne kattintson olyan linkre, amely más webhelyre irányítja, mint amelyen vásárolt. Ha így tesz, kiszolgáltatottá válhat egy átveréssel szemben. Ahelyett, hogy egy e-mail hiperhivatkozásra kattintana, egyszerűen lépjen fel a böngészőjébe, és írja be azt a webhelyet, amelyre fel szeretne lépni. Sokkal biztonságosabb így.

Takarítson meg pénzt a nagyobb online kereskedőknél, ha kuponokat és ajánlatokat keres az üzletkötési oldalakon. Ha fiókot hoz létre, és gyakran bejelentkezik az olyan pénzmegtakarítási oldalakra, mint a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosít a nagyobb online kiskereskedők beváltható online kódjaihoz, és akár nyomtatható kuponokhoz is a fizikai helyekre. Próbálja meg figyelni ezeket a webhelyeket a hónap elején és végén, hogy megtalálja a legjobb online kuponokat.

Szerencsére a vásárláshoz már nem kell autóval vagy gyalog mennie a legközelebbi boltig, és hatalmas tömegeket kell elviselnie. Mostantól otthona kényelméből vásárolhat az interneten. Most már ismeri az online vásárlással kapcsolatos kiváló tanácsokat, ezért használja ezeket, hogy élvezze a legjobb ajánlatokat.

Szólj hozzá

Szerezzen több időt és pénzt az online vásárlással