2021. nov 15.

E-mail marketing 101: Tippek és trükkök a sikerhez

írta: JozsFm
E-mail marketing 101: Tippek és trükkök a sikerhez

E-mail marketing 101: Tippek és trükkök a sikerhez

Ha komolyan gondolja az online sikert, komolyan kell foglalkoznia online marketingstratégiájával. Egy e-mail marketing kampány lehet a legjobb módja a célpiac vonzásának, ezért tudnia kell a megfelelő tennivalókat. Ez a cikk hatékony tippeket tartalmaz, amelyek segítségével e-mail marketingtervét olyanná alakíthatja, amilyennek lennie kell.

Ha e-mailt küld a potenciális ügyfeleknek, fontolja meg, hogy kövessen egy videót. Megpróbálhat beszúrni egy sort az üzenetbe, amely felszólítja őket, hogy rendeljenek most. Az üzenet vége tájékoztathatja ezeket az embereket arról, hogy a megadott linkre kattintva azonnal vásárlóvá válhatnak.

Ha azt szeretné, hogy e-mail marketingüzenetei sikeresek legyenek, győződjön meg arról, hogy rendelkezik engedéllyel elküldésére. Ha nem kap engedélyt a címzettektől, a lehetséges következmények a spamszűrőkbe való felvételtől egészen az internetszolgáltatók feketelistájáig terjedhetnek.

Ne küldjön olyan e-maileket, amelyek „vásárlásra” buzdítják az embereket. Ez nem túl hatékony megközelítés. Az ehhez hasonló megközelítést gyakran „spam”-nek tekintik, ami azt jelenti, hogy a fogyasztók gyorsan leiratkoznak. Tudni fogják, hogy Önt csak a szolgáltatások és termékek értékesítése érdekli, szeretne velük jó kapcsolatot kialakítani és profinak tekinteni. Hálásak lesznek ezért, és akár vásárolhatnak is öntől valamit.

Tesztelje e-mailje formátumát. Mindig tegye fel a legfontosabb információkat és az új ajánlatokat az e-mailjei tetejére. Próbáljon ki különböző formátumokat, hogy megtudja, melyik váltja ki a legtöbb választ. Ha talál egy hatékony formátumot, ragaszkodjon hozzá. Ügyfelei jobban érzik magukat valamiben, ami hasznos és ismerős számukra.

Győződjön meg róla, hogy e-mailjei tartalmaznak érdekes tartalmat. Az akciós termékek kínálata mellett ne felejtsen el hasznos információkat is megadni. Adjon az előfizetőknek egyedi cikkeket és olyan dolgokat, amelyek esetleg nem érhetők el az Ön webhelyén. Tartalmazzon ajánlatokat termékeire vagy szolgáltatásaira. Ügyeljen arra, hogy akkor is küldjön e-mailt, ha éppen nem árul semmit, például ünnepek alatt.

Ne küldjön el fontos információkat egy nagyobb ünnep körül. Előfordulhat, hogy az e-mailjeit figyelmen kívül hagyják, mivel sokan jelenleg nincsenek a számítógépük közelében. Persze vannak kivételek. Például egy e-mail a Black Friday ajánlatairól.

Az e-mailes marketingkampány legjobb eredményének elérése érdekében alaposan tesztelje üzeneteit, mielőtt elküldi őket. Ne csak írjon be egy gyors üzenetet, és adja ki az előfizetői listájának anélkül, hogy először alaposan ellenőrizné. Tekintse meg a különböző levelezőprogramokban és különböző platformokon, hogy mindenki számára megfelelően jelenjen meg.

Készítse el saját egyéni sablonjait. Kerülje az általános e-mailek küldését, legyen kreatív velük. Igyekezzen elérni, hogy üzenetei tükrözzék vállalkozása márkaépítésének szempontjait, például a színpalettákat és a betűtípusokat. Ha bármilyen képet ad meg, feltétlenül adjon meg hivatkozást egy egyszerű szöveges verzióra, hogy azok, akiknél a képek le vannak tiltva, elolvashassák üzeneteit.

Végezzen teszteket, hogy megértse, hogyan néz ki az e-mail marketing a különböző platformokon. A tervezési folyamat során nézze meg, hogyan néz ki a különböző böngészők, levelezőrendszerek és operációs rendszerek használatával. Az e-mailek megjelenítési módja nagymértékben eltérhet a különböző e-mail szolgáltatásoktól, például a Hotmailtől és a Gmailtől.

Érdemes lehet megfontolni ügyfelei számára valamilyen meglepetés bónuszt, amelyet Ön biztosít számukra. Adjon meg egy linket az e-mailjében, amely felszólítja őket, hogy kattintson rá. A záró utóirat tájékoztathatja őket arról, hogy a megadott linkre kattintva minden részletet megtudhatnak erről.

Alkalmazza a cikkben található tippeket, hogy erős, hatékony e-mail-marketingtervet készítsen. Ne hagyja figyelmen kívül a vállalkozása marketingjének egyéb módszereit sem, de tudjon róla, hogy az e-mail kampánya hatékony módja lehet annak, hogy az interneten és a vállalkozásában eljusson a kívánt helyre.

horgasz felszerelesek,special mix,extra meleg télikabát,horgász felszerelés,waggler 

1. horgasz felszerelesek

2. special mix

3. extra meleg télikabát

4. horgász felszerelés

5. waggler 

horgasz felszerelesek,special mix,extra meleg télikabát,horgász felszerelés,waggler 

Szólj hozzá

waggler special mix horgász felszerelés E-mail marketing 101: Tippek és trükkök a sikerhez horgasz felszerelesek extra meleg télikabát