2021. feb 10.

Szakértői tanácsok az otthoni javítás érdekében

írta: JozsFm
Szakértői tanácsok az otthoni javítás érdekében

Szakértői tanácsok az otthoni javítás érdekében

 

Otthonának vonzóbbá tétele csak egyike azoknak a pozitív hatásoknak, amelyeket a jó otthoni fejlesztések okozhatnak. Jelentik a megnövekedett ingatlanértéket, hatékonyságot és minőséget is. Az alábbi információk néhány kitűnő otthoni fejlesztési tippet érintenek.

A kisebb lakásfelújításoknak kicsi, de halmozott hatása van az ingatlan értékére. A javítási és fejlesztési projektek szerény céljainak kitűzése és elérése jó módszer arra, hogy az otthoni érték felfelé mozogjon. Ezek a "kis javítások" olcsóbbak és gyorsabbak, mint a nagyobb felújítások, és még szórakoztató szabadidős tevékenységet is jelenthetnek a praktikus háztulajdonos számára.

Legyen hű az ingatlanhoz és a környékhez, ha nagyobb felújításokat végez. Ha külvárosi tanyasi stílusú házak utcáján él, akkor a gyarmati kastély elhelyezése nem fogja elérni a kívánt eredményt. Nem lesz helyén, és nem olyasmi, amit később bárki más hajlandó fizetni.

Van néhány módszer a túl szoros vagy túl laza csavarok kezelésére otthonában. Használjon tiszta körömlakkot a túl laza csavarok meghúzásához. A túl szoros csavarok meglazításához próbáljon meg peroxidot vagy ammóniát adni, hagyja, hogy néhány percig áztassa őket, mielőtt megkísérelné lecsavarni.

A szőnyeg telepítése ijesztő feladat lehet, ha saját maga végzi el, vagy drága feladat, ha szakembernek fizet. Szerencsére van alternatíva. A vinil padlólapokhoz hasonlóan vannak szőnyegcsempék is. Ezeknek is van ragasztó hátlapja, amely lehetővé teszi a könnyű telepítést, és telepítéskor ugyanúgy néznek ki, mint a valódi lepedőszőnyegek.

Az alagsorokban általában kevés, ha  természetes fény világít. Ügyeljen arra, hogy a pincéjét élhetőbbé tegye, ha mesterséges megvilágítást jó helyzetbe rakja. Ha szerencséje van, az alagsori falai a talajszint fölé nyúlhatnak. Ebben az esetben hozzáadhat néhány ablakot a környezeti megvilágításhoz.

Keressen a különböző vállalkozók körében, és árazzon a legjobb ajánlatok elérése érdekében. A vállalkozói szerzés biztonságának érzésének legjobb módja az, ha jó ajánlást kér egy barátjától vagy családtagjától, akinek otthonát átalakították. Így tudja, hogy megbízható vállalkozót vesz fel, akiben megbízhat az otthona rendbetételében.

Ha otthona erdős telek mellett található, telepítsen egy fából készült kerítést. A kerítések megakadályozzák a vadon élő állatok bejutását az Ön tulajdonába.

A konyha és a pultok teljes átalakítása nagyon drága lehet. A megfizethetőbb frissítés érdekében fontolja meg, hogy a munkafelületet egy helyi vállalkozó újrafeldolgozza. Ez egy olyan lehetőség is, aki meg akarja változtatni a konyhája kinézetét és hangulatát, de nem engedheti meg magának, hogy teljesen kicserélje a szekrényeket.

Ha nagy, nyitott konyhája van, fontolja meg mozgatható konyhasziget építését vagy vásárlását. A szigetet burkolólap, gránit vagy márvány teteje boríthatja, így tökéletes felület az ételek elkészítéséhez, az ételek tálalásához, a házi feladatok befejezéséhez, vagy akár rögtönzött minibárként is, amely bárhová megy. Számos modell tartalmaz tárolási funkciókat, például fiókokat, horgokat és beépített vágódarabokat.

Amikor átalakítja a fürdőszobáját, ügyeljen arra, hogy ne helyezzen szőnyeget a padlóra. Nem csak a szőnyegpadló könnyen foltosodik meg, de a zuhanyból származó víz is szagot ad a szőnyegnek, majd az egész fürdőszobának. Ehelyett olyan cseréppel menjen, amely ellenáll a padlóra kerülő víznek.

Az otthoni fejlesztések energiatakarékossá tehetik és növelhetik az értékét. Ez a cikk néhány egyszerű ötletet adott a kezdéshez. Ide tartozik néhány értékes tipp, amelyek a helyes útra terelik. Azonnal kezdje el, és hamarosan biztosan sok előnyt fog látni.

Szólj hozzá

Szakértői tanácsok az otthoni javítás érdekében