2020. júl 01.

Megtanulja, hogyan kell csinálni a saját alapvető utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelvényét

írta: JozsFm
Megtanulja, hogyan kell csinálni a saját alapvető utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelvényét

Megtanulja, hogyan kell csinálni a saját alapvető utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelvényét

 

Sokan megkísérlik saját utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerepet csinálni annak érdekében, hogy pénzt takarítsanak meg a javítási költségeknél. Gyakran kudarcot szenvednek a megfelelő utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-ismeretek hiánya vagy a feladatra nem megfelelő eszközök használata miatt. Ha saját utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelőt szeretne elvégezni anélkül, hogy több kárt okozna, mint hasznot, olvassa el a következő cikkben szereplő tippeket.

Használjon szemetesét folyó hidegvízzel, hogy megőrizze a szemétlerakó pengéit. Forró víz használata a zsírt folyékonyabbá teszi, és problémákat okozhat, beleértve az eltömődéseket. Ügyeljen arra, hogy tisztítsa meg a pengéket egy kevés mosogatószer behelyezésével és hideg víz egyszerre folytatásával.

Kihúzza a csatornákat könnyedén. Próbáljon meg egy dugattyút és egy lefolyótisztítót használni, mivel az eltömődése egyszerűen haj és hulladék felhalmozódása lehet. Ha ez nem működik, akkor egy kígyóval le kell ürítenie a csatornát. Tolja a kígyót a lefolyóvezetékbe, amennyire csak megy. Finoman forgassa el a forgattyút, ez segít meglazítani az eltömődést. Távolítsa el a kígyót, és folytassa le a vizet a csatornába, hogy megnézze az eltömődést. Előfordulhat, hogy néhányszor használnia kell a kígyót, mielőtt az eltömődést megszüntetné, tehát ne add fel!

Rendszeresen tisztítsa ki a konyhában és a fürdőszobában található túlfolyó lyukakat. Ezeknek a lyukaknak a vészhelyzetben történő biztonságos működésére van szükség, hogy megakadályozzák a kiömlést a teljes mosogatóból, de ha eldugulnak, akkor nem tudják elvégezni a munkájukat. A túlfolyó lyukat ugyanazzal a módszerrel tisztíthatja meg, mint az eltömődött csatorna esetében.

Kerülje el, hogy a zsír, olajok és zsírok ne kerüljenek a mosogató csatornájába. Amikor ezek az olajok lehűlnek, keményednek és eltömődést okoznak. Ha a mosogatóban hulladékkezelő van, akkor a pengék is kevésbé hatékonyak. Dobja el az olajakat a mosogató közelében.

A DIY utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-munkák elvégzéséhez meg kell értenie a réz forrasztását a vízellátás vezetékeinél. Ezt a készséget úgy gyakorolhatja, hogy képes legyen futtatni a vonalait anélkül, hogy aggódnia kellene a szivárgás miatt. Keressen online olyan oktatóvideókat, amelyek segítenek a forrasztás kezelésében.

Hidd el vagy ne, nem túl jó ötlet dugattyút használni, ha a WC-vel eldugult. A dugattyúkat csak arra kell nyomni, ami mélyebben megragadt a csatornába. Ehelyett jobb ötlet, ha szekrénycsavart használ. Jobb munkát fog végezni, és megfizethető.

Hogy megvédje pénzét a kellemetlen utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelőktől, mindig kérjen írásbeli becslést, mielőtt cent fizetne, vagy vállaljon egy projektet. A jó üzletemberek tudják, hogy alulígérik és túl sokat szállítanak a hozzáértő ügyfelek számára. Miután megadták a számot, nagyon valószínűtlen, hogy utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelője meghaladja a projekt tervezett költségeit.

Noha nem biztos, hogy képes lesz megoldani minden felmerülő problémát, minden bizonnyal magabiztosabb lehet abban, hogy foglalkozik néhány alapvető dolgokkal. Tegyen meg minden helyzetet lépésről lépésre, és rájön, hogy ez nem olyan nehéz, mint gondolnád.

Szólj hozzá

Megtanulja hogyan kell csinálni a saját alapvető utólagos vízszigetelés és utólagos falszigetelés-szerelvényét