2020. feb 14.

Lépések, hogyan lehetne harcolni a gluténmentes és diabetikus

írta: JozsFm
Lépések, hogyan lehetne harcolni a gluténmentes és diabetikus

Lépések, hogyan lehetne harcolni a gluténmentes és diabetikus

 

Hidd el vagy ne, a gluténmentes és diabetikus az egyik leggyakoribb betegség. Bármikor sztrájkolhat, és nem igazán számít, ha megelőző életmódot élsz. Még akkor is fertőzhet a betegség. Ha van gluténmentes és diabetikus, ideje elkezdeni tanulni a betegség megszelídítéséről. Használja ezeket a tippeket, hogy segítsen.

Ha problémái vannak a testmozgás motivációjával, miután a II. Típusú gluténmentes és diabetikus diagnosztizáltak, lépjen be a játékba! A versenyző sport nem csak szórakozás, hanem vannak olyan emberek is, akik bíznak benne, hogy megjelennek, hogy elegendő játékos legyen egy játékhoz. Ha a nyakába lélegzik, meggyőzi Önt, hogy időben érkezik!

Ha gyermekének gluténmentes és diabetikus diagnosztizálása történik, szórakoztatóvá tegye a vércukorszint nyomon követését. Rendezzen egy olyan versenyt, ahol jutalmat kapnak a vércukorszint elvégzéséért, minden nap, egy bizonyos napon keresztül, időben, például egy játékboltba történő utazás vagy egy óra a parkban.

Ingyenes vércukorszintmérőt kaphat a gyógyszertárból, csak kérdezésével. Általában kuponokkal vagy árengedményekkel rendelkeznek, hogy költségmentesen megszerezhesse a legújabb modellt, az azzal kapcsolatos figyelmeztetés, hogy egész életének végéig a márkájú vérvizsgálati csíkokat fogja megvásárolni.

Ha gluténmentes és diabetikus szenved, és testmozgni fog, fontos, hogy utána ellenőrizze a vércukorszintjét. Az erőteljes tevékenység miatt a test elégetheti a vércukorszintjét, és ha a szervezet nem rendelkezik elegendő mennyiségű glükózzal, hypoglykaemia alakulhat ki. Ha a vércukorszintje túl alacsony, próbáljon enni olyan szénhidráttartalmú ételeket, hogy növelje a vércukorszintjét.

Ne egyen harapnivalókat egy táskából. Ha közvetlenül a tartályából harapnivalókat eszik, akkor valószínűbb, hogy túllehet, és tüzet okoz a vércukorszintjében. Szerezzen egy tányért, és tegyen egy kis adagot a tányérra. Enni lassan, élvezze az ízét, és végezzen többet.

Mindig tartson rendelkezésre cukrot, csak arra az esetre, ha a cukorszint alacsony lesz. Ez lehet glükóztabletta, narancslé vagy cukorka formájában. Mutassa meg családtagjainak és barátaidnak, hogy hol van a cukrok, abban az esetben, ha valaha hipoglikémiás epizódja van, és azonnal szüksége van rá. Ily módon kórházba menés nélkül kikerülheti magát a hypoglykaemiaból.

Majdnem minden biztosítótársaság fizeti a cukorbetegek vércukorszint-ellenőrző készülékeit, amelyek otthonukban vannak. Fontos, hogy a gépeket jó állapotban és tiszta állapotban tartsuk. Ez elengedhetetlen a pontos eredmények eléréséhez. A gyártó utasításai tartalmazzák a gép tisztításának és karbantartásának útmutatásait.

Noha késő van a gluténmentes és diabetikus megakadályozása, még nem késő megtenni a szükséges lépéseket e betegség fölé történő emelkedéshez. A csatának csak a fele a megtanulása, hogyan kell kezelni a gluténmentesítéseket és a diabetikusait. Most Önnek a feladata, hogy összeállítson egy tervet e betegség leküzdésére.

Szólj hozzá

Lépések hogyan lehetne harcolni a gluténmentes és diabetikus