2019. sze 11.

Szemmegnyitó információ a Wordpress-ről Soha nem tudta

írta: JozsFm
Szemmegnyitó információ a Wordpress-ről Soha nem tudta

Szemmegnyitó információ a Wordpress-ről Soha nem tudta

 

Ha meghívja magát a WordPress világába, számos innovatív módszert mutat be Önnek a blog-kaland megerősítésére. És a következő információk célja az, hogy jobban megértsék, hogyan működik a WordPress az Ön számára. Tehát folytassa az olvasást, hogy megnézze, milyen fantasztikus eszközök állnak előttünk.

Ha a Wordpress használatát tervezi webhelyén, akkor ezt csak akkor kell megtennie, ha reagáló kialakítást tervez. Az emberek mindenféle eszközről hozzáférnek a weboldalakhoz, és azt szeretné biztosítani, hogy mindenki, aki meg akarja nézni az Ön webhelyét, probléma nélkül képes lesz rá.

Feltétlenül adjon hozzá egy szerző életrajzot minden olyan blogbejegyzéshez, amelyen táblák vannak, amelyeket sok blogger írt. Ily módon minden blogger megfelelő hitelt kap, és az olvasók számára könnyebb megtudni, hogy ki röviden miért feladta. Ezenkívül az olvasók hajlamosak maradni az Ön oldalán, ha az összes szükséges információt egy helyről megkapják.

Javítsa a lábléc megjelenését és stílusát a Wordpress webhelyén. Ez nagyon fontos, mivel ez az első dolog, amelyet a néző látni fog. Adjon hozzá egy rövid életrajzot, amely tartalmazza az összes részletet vagy fontos linket, amelyek ahhoz kapcsolódnak, amire át akar lépni.

Győződjön meg arról, hogy a webhelyén található összes információ aktuális. Ez nagyon fontos, mivel a nézők hajlamosak elfordulni webhelyétől, ha elavult, vagy nagyon régi információra mutat. Töltsön minden héten időt a weboldalon található régi anyagok megszabadulására, hogy javítsa annak megjelenését.

Állítsa be a blogbejegyzések közzétételi idejét. A cikk közzétételéhez való szerkesztésekor kiválaszthatja, hogy mikor kerül közzétételre. Érdemes rendszeres frissítéseket beállítani egy adott dátumra és időre. Ahhoz, hogy ténylegesen a blog naprakészen tartása mellett álljon, tegye időben előre a blogbejegyzéseit, és hagyja, hogy a WordPress elküldje az Ön számára a blogjába.

Ha elkészült a webhelyével, ellenőrizze, hogy néz ki ez a látogatók szempontjából. Megértetted mindazt, amit akartál? Nyissa meg a webhelyét valaki más számítógépén, hogy megismerje véleményét, és írja le azokat a változtatásokat, amelyeket az esztétika folyamatos fejlesztése érdekében meg kell tennie.

Engedélyezze az összes, az Ön webhelyét látogató felhasználó számára, hogy a Facebookon keresztül kommentáljon. Ez egy nagyon fontos eszköz, amely több száz ezer ember számára átadja a nevét. Az Egyszerű Facebook Connect bővítmény akkor használható, ha telepíteni kívánja ezt a funkciót a webhelyére.

Ha beállítani szeretné a feladást, állítsa be az ütemezést. Ha tisztában van a kiküldetési idejével, akkor növekszik a motiváció. Tény, hogy még több időt takarítson meg, egyszerre létrehozhat egy hetelapú hozzászólást, majd ütemezheti a WordPress programot, hogy automatikusan feltöltse őket.

Az oldalsávok általában tele vannak haszontalan információkkal. Hogy egyszerűsítse őket, és csak a látogatók által kívánt információkat tartalmazza, keresse meg a Megjelenés és kütyü részt. Távolítson el mindent az oldalsávból, amely nem von fel több embert a listájába, arra készteti a látogatókat, hogy cselekedjenek, vagy pénzt keressenek. Az oldalsáv leparkolásával a WordPress webhely sikeres lesz.

Ha másként nem diktálja, akkor a hozzászólások mindig időrendi sorrendben jelennek meg. A lista megváltoztatásához meg kell változtatnia a dátumokat. Ehhez nyisson meg egy bejegyzést, hogy a jobb felső sarokban láthassa annak dátumát. Válassza ki a dátumot, és végezze el a módosításokat; majd mentse el a hozzászólást, hogy a pozícióváltozás állandó legyen.

Még mindig kicsit ijesztőnek tűnik megpróbálni pontosan kitalálni, mit kell tennie egy olyan kissé egyszerű, de kiterjedt platformon, mint például a WordPress. Természetesen minden összejön, ha megvan a szükséges információ. Ez a cikk ezt megtette neked, és határozottan készen áll arra, hogy most már elkezdje használni a WordPress-t.

Szólj hozzá

Szemmegnyitó információ a Wordpress-ről Soha nem tudta