2019. júl 17.

Egyszerű trükkök az iPhone használatához

írta: JozsFm
Egyszerű trükkök az iPhone használatához

Egyszerű trükkök az iPhone használatához

 

Szereted olvasni? Az iPhone egyik nagyszerű dolog a könyveket olvasni! Letöltheti kedvenceit az iBooks alkalmazásával, amely az Apple az e-könyvek letöltéséhez. Olvassa el, és ez a cikk többet fog mondani az iBooks-ról és az alkalmazás használatáról.

Az iPhone segítségével gyorsan készíthet képeket a telefonon. A telefon feloldásához csúsztassa el a kamera alkalmazást a zárképernyőn, és nyissa ki a fényképezőgép használatához. Ezzel a funkcióval könnyen készíthet képeket és soha nem hagyhatja ki a memóriát.

Ha az iPhone Safari részében van, váltson a különböző oldalak között. Legfeljebb nyolc oldalt nyithat meg, amelyek mindegyike nagyon világos lesz a telefonon. Ez a funkció nagyon előnyös, ha több dolog van, és nem akarja elveszíteni az első oldalt, amelyen voltál.

Ha vissza kell térnie egy oldal tetejére, akkor nem kell a görgetősáv használatával lassan felépíteni egy hosszú weboldalt vagy e-mailt. Egyszerűen érintse meg az órát a tetején lévő sávon, és közvetlenül ott lesz, ahol elindult. Ez egy egyszerű parancsikon, amely időt takaríthat meg.

Még akkor is, ha nem tervezi az iPhone használatát egy ideig, halott akkumulátorral kell tárolni. Hagyja, hogy a telefon teljesen feltöltődjön minden alkalommal, amikor a töltőre kerül, ahelyett, hogy elengedné. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy hátrányosan befolyásolja az akkumulátor kémiai összetételét, esetleg károsíthatja a telefont.

Ha véletlenül vízbe dobja az iPhone-t, ne kapcsolja be azonnal, vagy tartósan károsíthatja azt. Szárítsa meg a telefont egy törülközővel, és egy éjszakán át üljön egy tál rizsre. Ez segíteni fog az összes olyan víz kivonásában, amely a rejtett területekre jutott.

Vannak időzítők, amikor az iPhone-nak problémája lehet egy olyan alkalmazással, mint bármelyik számítógép. Ez könnyen megoldható a kilépő erővel. Ehhez nyomja meg és tartsa lenyomva a Home gombot kb. Hat másodpercig. Ez azt eredményezi, hogy gyorsan kilép a problémás alkalmazásból.

Sok mítosz van arról, hogy hogyan kell kezelni egy vízbe eső iPhone-ot. A legnagyobb a hajszárítót használja a telefon szárításához. Ahelyett, hogy kiszárítaná a telefont elszívó vizet, ez csak a vizet a telefonba való tolatására szolgál.

Használja az iphone-t a fájlok tárolásához. Ha szüksége van fájlokra a kezében, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülvenni, csak tárolja a fájlokat a telefonon. A wifi-en vagy usb-on keresztül küldött fájlokat tárolhatja a telefonon. Még több helyet is vásárolhat, ha szükség van rá.

Ha fontolja meg az iPhone értékesítését, győződjön meg róla, hogy az adatvédelem megóvása előtt törölje az összes beállítást és tartalmat. Egyszerű módja ennek. Kattintson az iPhone beállításai gombra, és írja be az Általános részt. A képernyő alján található egy Reset terület, ahol van egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy mindent töröljön a telefonról, beleértve a beállításokat is.

A fenti cikkben található tippek elolvasásakor most jobban ismeri az Apple iBooks alkalmazást és az ebookok letöltését iPhone-ra. Ha később kérdése van, győződjön meg róla, hogy visszatér a cikkhez. Élvezze az irodalom világának felfedezését az iPhone kényelméből és hordozhatóságából.

Szólj hozzá

Egyszerű trükkök az iPhone használatához