2019. máj 01.

Próbáld ki ezeket a Fitness tippeket és tartsd tested megfelelő formában

írta: JozsFm
Próbáld ki ezeket a Fitness tippeket és tartsd tested megfelelő formában

Próbáld ki ezeket a Fitness tippeket és tartsd tested megfelelő formában

 

Az illeszkedéshez két fő dologra van szükség, a munkára való hajlandóság és az ahhoz való ragaszkodás. Az emberek egy új fitnesz rutinba mennek, hatalmas lelkesedéssel és izgalommal, de ahogy az idő tovább megy, az újdonság viselkedik, így a munka is. Használja ezeket a tippeket, hogy motiváljon.

Ha szüksége van egy kis bizalomra a fitnesz rutinjában, vásároljon új edzőruhát. Még egy kis változás az edzőszekrényben új ruhadarabot jelenthet, ami azt jelenti, hogy ki kell jönni az edzőterembe.

A cél egy nagyszerű dolog a fitneszrendszerben. Ne feledje, hogy a cél elérése mindenekelőtt egy lehetőség új cél elérésére. A fitness általában az élet célja, nem egy rövid időre. A csúcsra való emelkedés után, amelyre összpontosított, a következő, magasabb kezelési csúcs kiválasztása az élethosszig tartó fitnesz irányába tart.

Az előrehaladott lunges nagyon hatékony módja a lábizmok erősségének növelésére, de a fordított lungesek valóban fokozzák a tempót. Az elülső lungák alatt az egyik láb csak az egyes feszültségek csak felére aktív. A hátsó lungák az edzést az edzés egészére kötik, ami gyorsan tonizálja és erősíti az izmokat.

Vigyázzon a vállára, ha súlyemelésre kerül. Ehhez csökkentse a felemelt súlyt körülbelül 10% -kal, ha meg kell változtatnia a markolatokat. Ha megtartja ugyanazt a súlyt, de folyamatosan megtartja a markolatát, sérülést okozhat, ha az izmokat úgy használja, hogy nem szokott.

Több izom felépítéséhez próbálja meg szorozni azt, hogy az össztömeget megemelte, hányszor ténylegesen felemeli. A nagyszerű dolog az, hogy sok a teendőed, hogy javítsd ezt a számot. Megpróbálhat több súlyt emelni, több sorozatot készíthet rutinonként, vagy több ismétlést végezhet az egyes készletekben.

A mártások nagyszerűen kiegészíthetik a fitneszrendszert. A mártások hatékony edzés, hogy ne csak a tricepszeket, hanem a mellkasát és a vállát is dolgozzák. Számos módja van a dipelésnek. A padok között két pad között is megmártózhat. Még egy kis súlyt is hozzáadhat, hogy keményebb legyen.

Ha a kosárlabda a játékod, és azt szeretnéd, hogy növeld a labda kezelési képességeidet, akkor gyakorold a csöpögést vászon munkakesztyű viselése közben. Kimutatták, hogy a kesztyű vastagsága valóban segít növelni az ujjainak tippjeit. Tehát, ha végül leveszed ezeket a kesztyűket, jobb lesz a labda irányítása!

Amint elkezded a nagy távolságokat, ne feledd, hogy a cipőd olyan, mint egy nagy teljesítményű sportkocsi, ami azt jelenti, hogy gyorsan elkopnak! A legjobb teljesítmény érdekében minden 500 mérföldes helyet cserélni kell. Ez komoly aggodalomra ad okot, ha komoly futó vagyunk, és sokáig szétesnek, a futócipők elvesztik a párnázási képességüket. Az elhasználódott futócipők használatával az ízületei sérülést okozhatnak.

Konzisztencia, következetesség, következetesség! Ezek a JELLEMZŐK MINDEN fitness rutinja. Ha fenntarthatja a tervet, akkor sikerül. Használja ezeket a tippeket, hogy új módszereket találjon a motiváció megtartásához. Ne feledje, hogy csak egy testet kapunk; kezeljük helyesen.

Szólj hozzá

Próbáld ki ezeket a Fitness tippeket és tartsd tested megfelelő formában