2019. ápr 23.

Személyes fejlesztési tippek, amelyeket mindenkinek követnie kell

írta: JozsFm
Személyes fejlesztési tippek, amelyeket mindenkinek követnie kell

Személyes fejlesztési tippek, amelyeket mindenkinek követnie kell

 

A személyes fejlődés az, hogy eldöntsük, hol vagy éppen most és hol akarsz lenni. Ezután meg kell kezdeni egy terv kidolgozását, hogy odaérjen. Számos akadály állhat és fog megtörténni ennek megvalósításában, de lehetséges. Ha kövesse az e cikkben leírtakat, lehetséges.

A nagyszerű önsegítő tipp, amely segít megváltoztatni az életedet, az, hogy elkezdsz lélegezni. Sokan tévednek a rövid, gyors légzés lélegzésében. A légzés, mint ez, aggódni fog. Próbáljon összpontosítani a mélyebb légzésre, hogy nyugodtabb legyen.

Szerezzen többet az életedben úgy, hogy személyes célokat állít fel magának, hogy elérje. Próbáld meg írni őket egy tervbe, és írd meg, hogyan tervezed őket elérni. Nincs szükség arra, hogy hány vagy milyen nagy vagy kicsi legyen a célok; csak arra kell vonatkozniuk, amit el akarnak érni.

Naponta tartsa meg a haladási listákat. Ha befejezte ezeket a listákat, ne legyen olyan gyorsan eldobható. Csak azért, mert a listák teljesek, nem jelenti azt, hogy velük van. Próbáld ki magad a fejlődéseddel, megtartva őket és megjeleníteni őket. Ez vezethet, és tudhatja, hogy elérheti céljait.

Győződjön meg róla, hogy az otthoni vagy irodai akcióterületeket állította be. Ezek olyan helyek, amelyek mindegyike egy műveletnek felel meg, így végrehajthatja ezt a műveletet, majd a következőre léphet. Például beállíthat egy területet a megrendelések kitöltésére, a szállítandó dobozok területére stb.

Adj magadnak egy rutint. A depressziót és a hasonló negatív hangulatokat az unalom, a stressz és a sok más dolog okozhatja. Rutin létrehozása magadnak és ragaszkodáshoz számos ilyen tényezőt kiküszöbölhet. Ön elfoglalt marad, és sokkal többet ér el a napoddal, enyhítve a potenciális bűnösséget.

Az egyik módja annak, hogy azonnal növelje hangulatát vagy nézeteit egy zavaró / stresszes helyzetben, ahol találkozhatsz azzal, hogy egy gyors séta. Lehet, hogy a blokk körül van, vagy ha úgy dönt, tovább. A testmozgás fontos része annak, hogy az elméd és a test aktív maradjon, és ez segíti az Ön személyes fejlődési céljait és törekvéseit.

Kérdéseket feltenni! Akár iskolában, akár már a munkaerőben van, a kérdéseket a mindennapi életünk rendszeres és elvárható részévé kell tenni. A megfelelően formázott és eljuttatott kérdések tisztázzák a számunkra várt rejtélyt. Ezek megkönnyíthetik teljesítményünket és javíthatják önbizalmukat.

Határozza meg, hogy miért negatív tevékenységet folytat. Dohányzik, mert úgy érzi, hogy kényelmetlen helyzetben vagy azért, mert a nikotin magasra van szüksége? Túl sokat eszel, mert unatkozik vagy magányos? Határozza meg ezeknek a viselkedéseknek az okait, és valószínűbb, hogy sikeresen kezelheti őket.

Amint azt a cikk elején jeleztük, a személyes növekedés valójában az, hogy eldöntsük, hogy hol és hol akarsz menni. Bár ez nem olyan egyszerű, mint a szavak, úgy tűnik, hogy személyesen nőhet, ha az időt és energiát ráirányítja.

Szólj hozzá

Személyes fejlesztési tippek amelyeket mindenkinek követnie kell