2019. már 04.

Tervezzen egy okosabb webhelyet ezeknek a hasznos tippeknek segítségével

írta: JozsFm
Tervezzen egy okosabb webhelyet ezeknek a hasznos tippeknek segítségével

Tervezzen egy okosabb webhelyet ezeknek a hasznos tippeknek segítségével

 

Új webes tervező? Tudja, hol kezdje a terveket? A jó webdesign alapfogalmakra és alapokra támaszkodik, amelyek segítenek a weboldal funkcionális és kellemes megjelenésében. Meg tudod csinálni ezt? Ha nem, próbálkozzon az alább felsorolt ​​tippekkel, hogy jobb weboldalt készítsen.

Tartsa be a fix pozíciójú navigációt, hogy a felhasználók könnyen használhassák webhelyét. Ez a technika rögzíti a navigációs panelt a helyszínen, amikor a felhasználó lapoz. Ez nem csak nagyon kényelmes a látogatók számára, hanem a marketingesek számára is.

Az Ön webhelye átadja a NoScript tesztet? Töltse le és futtassa a NoScript kiterjesztést a Firefoxon, és megtudja, hogy az oldal olvasható-e? Vannak olyan tartalmak, amelyek szkriptszerű rendelésrendszereket igényelnek. Ha azonban a webhely üres, ha a parancsfájlok ki vannak kapcsolva, akkor problémája van.

Elég szépnek tűnhet, de távol maradhat túl sok animációt a webhelyen. Az értékesítési splash oldal forgatásával a centrifugálás és a pislogás hűvösnek tűnhet Önnek, de valószínűleg el fogja távolítani a potenciális nézőket. Ha túl sok ragyogó fröccsenést ad hozzá, akkor a webhely amatőrnek tűnik, ami nem az az üzenet, amelyet továbbítani szeretne.

Amíg lehet, hogy sok csengőt és sípot ad hozzá a webhelyéhez, a villogó grafika, a hangos zene és a neon színek csak elterelik a webhelyének célját. Azok a látogatók, akiket túl sok látnivaló és hang bombáztak, talán hajlamosak elhagyni a webhelyet, mielőtt még a böngészést is elkezdenék. A színek egyszerűek maradnak, és a releváns tartalom és a weblaptervezés győztes lesz.

Használjon nyomkövető szolgáltatást, nem pedig a látogatói számláló megjelenítéséhez. Sok webhely még mindig megjeleníti számlálóit, de nem szolgálnak semmilyen valós célt. Számos kiváló minőségű nyomkövető szolgáltatás áll rendelkezésre, és néhány még ingyenes. Használja ezeket ahelyett, hogy megmutatná, hogy hány ember látogat meg.

Tegye nyilvánvalóvá a linkeket. Az ügyfelek nem szeretik a webhelyen keresztül eltöltött időt, ha keresnek valamit, amit érdekelnek. A webhelytérkép, valamint a nagy, kiemelkedő linkek nyújtása segíthet a nézőnek, hogy megtalálják, amit keresnek, időtöltés nélkül. Vezesse őket az információihoz.

Hozzon létre egy opt-in hírlevelet, hogy a látogatókat gyakran visszatérhessék. Ha lehetőséget ad az ügyfelek számára, hogy lépést tartson a közelgő promóciókkal vagy eseményekkel, akkor nagyobb valószínűséggel térnek vissza. Helyezze a jelentkezési lapot egy oldalsávba vagy a webhelye oldalainak tetejére, és kövesse nyomon azokat, akik regisztrálnak. Győződjön meg róla, hogy a hírlevél csak azoknak szól, akiket ténylegesen kértek, vagy komoly ütést kapsz.

Ahogy elolvasta, lehet, hogy egy új tervező, aki nem tudja, hogy hol kezdje el a webhelye terveit, de vannak különböző fogalmak és alapok, amelyeket alkalmazni kell a terveihez. Ezek megtanulásával nagyszerű webes terveket hozhat létre, és az ebben a cikkben szereplő tippek segítenek elkezdeni.

Szólj hozzá

web design Tervezzen egy okosabb webhelyet ezeknek a hasznos tippeknek segítségével