2017. júl 18.

Kárpittisztítás, és szőnyegtisztítás Budapest

írta: JozsFm
Kárpittisztítás, és szőnyegtisztítás Budapest

Helyszíni kárpittisztítás és szőnyegtisztítás az Ön szeme láttára!

 

A helyszínen történő szőnyegtisztítás és kárpittisztítás során, figyelembe kell vennünk, a szőnyeg és a bútorkárpit anyagait. Biológiailag lebomló, biztonsági adatlappal rendelkező, megbízható tisztítószerek felhasználásával, kiváló hatékonysággal, és kedvező árakkal kóperáló szőnyegtisztító céget, nem egyszerű találni a piacon. 

Szülés előtt álló kismamát amikor elkapja a fészekrakó ösztön, akkor az egész lakást átfésülő takarításba kezd. Függönymosás, portalanítás, padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás... Ilyenkor rendszerint a nagy tesó kinőtt gyerek ágyát is ki kell takarítani, amit az újszülött meg fog örökölni. Még az érzékeny bőrű babáknál sem fordulhat elő az, hogy irritálják a különböző tisztítószerek. 

Vidám, gyors, egyszerű takarítás

Gyakorlatilag ugyanúgy kimossuk a kárpitot, valamint a szőnyeget is, mint ahogyan Ön kimossa a ruháit. Azaz vizes technológiával történik a kárpittisztítás és a szőnyegtisztítás! Azzal a jelentős különbséggel, hogy nem a mosógépbe tesszük az ülőgarnitúrát, és nem az olcsó háztartási gépet használjuk, hanem kifejezetten erre a célra kifejlesztett professzionális kárpittisztító gépet. 

karpittisztítás és szőnyegtisztítás Budapesten

A professzionális kárpittisztítás az Ön otthonában történik, az ön szeme láttára!

Kényelmesen, karosszékben ülve, a saját szemével győződhet meg az eredményről. Még pénzt is takarít meg vele, mert csak egyszer kell fizetnie és patyolat tiszta lesz minden bútorkárpit és szőnyeg. Ha kikölcsönöz egy kisebb kárpittisztító gépet, megveszi a hozzá nem megfelelő hatékonyságú bolti tisztítószereket, majd félsikert ér el, ezután hív egy profi szakembert, máris kétszer fizet.

A kanapé tisztítása közben, a mi professzionális ipari takarító gépünk, nagy nyomással permetezi ki a vegyszeres vizet, így az még a mélyebb szövetekbe is eljut. A hatalmas szívóerejű turbina a mély részekből is hihetetlen hatékonysággal tudja a koszos vizet visszaszívni. Például ha reggel kitisztítunk egy ágyat, akkor ha minden körülmény nekünk kedvez, este már használatba is vehetik azt. Jelenleg nincs más olyan módszer, amivel nagyon kedvező áron, gazdaságosan, hasonló minőségben, profi módon tisztává tenni a bútorkárpitot, szőnyegeket.

Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy rendszeresen ki legyen tisztítva a szőnyeg, valamint a bútorkárpit. Mindez persze szakember segítségével.Ha már túlszennyeződött az anyag, vagy az előttünk, a lakásban található összes vegyszert rálocsoltuk, és csak utána hívtunk szakembert, akkor már nem tudjuk garantálni a teljes sikert.

Szólj hozzá