Kárpittisztítás és Szőnyegtisztítás

Minőség a nyomtatásban Kyocera nyomtatókkal!

2017. szeptember 05. - JozsFm

Minőség a nyomtatásban

kyocera_nyomtato.jpg

Kárpittisztítás, és szőnyegtisztítás Budapest

Helyszíni kárpittisztítás és szőnyegtisztítás az Ön szeme láttára!

 

A helyszínen történő szőnyegtisztítás és kárpittisztítás során, figyelembe kell vennünk, a szőnyeg és a bútorkárpit anyagait. Biológiailag lebomló, biztonsági adatlappal rendelkező, megbízható tisztítószerek felhasználásával, kiváló hatékonysággal, és kedvező árakkal kóperáló szőnyegtisztító céget, nem egyszerű találni a piacon. 

Szülés előtt álló kismamát amikor elkapja a fészekrakó ösztön, akkor az egész lakást átfésülő takarításba kezd. Függönymosás, portalanítás, padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás... Ilyenkor rendszerint a nagy tesó kinőtt gyerek ágyát is ki kell takarítani, amit az újszülött meg fog örökölni. Még az érzékeny bőrű babáknál sem fordulhat elő az, hogy irritálják a különböző tisztítószerek. 

Vidám, gyors, egyszerű takarítás

Gyakorlatilag ugyanúgy kimossuk a kárpitot, valamint a szőnyeget is, mint ahogyan Ön kimossa a ruháit. Azaz vizes technológiával történik a kárpittisztítás és a szőnyegtisztítás! Azzal a jelentős különbséggel, hogy nem a mosógépbe tesszük az ülőgarnitúrát, és nem az olcsó háztartási gépet használjuk, hanem kifejezetten erre a célra kifejlesztett professzionális kárpittisztító gépet. 

karpittisztítás és szőnyegtisztítás Budapesten

A professzionális kárpittisztítás az Ön otthonában történik, az ön szeme láttára!

Kényelmesen, karosszékben ülve, a saját szemével győződhet meg az eredményről. Még pénzt is takarít meg vele, mert csak egyszer kell fizetnie és patyolat tiszta lesz minden bútorkárpit és szőnyeg. Ha kikölcsönöz egy kisebb kárpittisztító gépet, megveszi a hozzá nem megfelelő hatékonyságú bolti tisztítószereket, majd félsikert ér el, ezután hív egy profi szakembert, máris kétszer fizet.

A kanapé tisztítása közben, a mi professzionális ipari takarító gépünk, nagy nyomással permetezi ki a vegyszeres vizet, így az még a mélyebb szövetekbe is eljut. A hatalmas szívóerejű turbina a mély részekből is hihetetlen hatékonysággal tudja a koszos vizet visszaszívni. Például ha reggel kitisztítunk egy ágyat, akkor ha minden körülmény nekünk kedvez, este már használatba is vehetik azt. Jelenleg nincs más olyan módszer, amivel nagyon kedvező áron, gazdaságosan, hasonló minőségben, profi módon tisztává tenni a bútorkárpitot, szőnyegeket.

Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy rendszeresen ki legyen tisztítva a szőnyeg, valamint a bútorkárpit. Mindez persze szakember segítségével.Ha már túlszennyeződött az anyag, vagy az előttünk, a lakásban található összes vegyszert rálocsoltuk, és csak utána hívtunk szakembert, akkor már nem tudjuk garantálni a teljes sikert.

Helyszíni szőnyegtisztítás, kárpittisztítás

Helyszíni padlószőnyeg tisztítás, és kárpittisztítás

Rengeteg tisztítási módszert kipróbált már? Mindezt több ezer forintért? Ehhez kárpittisztító gépeket is bérelt? Órákat dolgozott, és úgy érezte fizikailag megterhelő Önnek, a kívánt végeredményt pedig nem érte el?

Mindezért ne Önmagát hibáztassa, mert nem Ön tehet róla! Jelenleg a piacon kapható, agyonreklámozott szőnyegtisztító, kárpittisztító, és folttisztító szerekkel, ez nem fog sikerülni. Hiába rendelkezik kárpittisztítónak nevezett géppel, azzal nem fogja tudni se étel, se ital, se egyéb foltokat tökéletesen eltüntetni. Ugyanis nem a gépe fogja a csodát tenni, hanem azok a speciális szerek, amelyek a speciális foltok hatékony eltüntetésére lettek kifejlesztve. Ehhez társulnia kell évtizedes tapasztalatnak, hogy mit lehet és mit tilos tenni a szövetekkel és foltokkal.

Könnyen előfordulhat, hogy halványabban látszik egy egy folt, vagy a bútorkárpit látszódik tisztábbnak, ha elértünk egyáltalán valami látható eredményt, de ez csak úgynevezett "optikai csalódás" amit semmiképpen sem lehet nevezni profi szőnyegtisztításnak, kárpittisztításnak. Ugyanis amikor Ön a kárpitra tesz valamilyen szert, és például szivaccsal elkezdi dörzsölni, az nem fog egykönnyen eltűnni, valamint elpárologni a levegőben, hanem felhígul, szétterül az anyagban, és így úgy tűnhet mintha teljesen sikerült volna eltüntetnünk. Idővel a sokadik házilagos kárpittisztítás során, a felhígult szennyeződésekkel telítődik fel a szövet, és már el sem lehet tüntetni a foltokat. Ezután csak reménykedni tudunk abban, hogy nem okoztunk maradandó károsodást, a különböző szájról-szájra terjedő, kárpittisztító szerek, házi praktikákkal. 

karpittisztitas_budapest

A következő esetek szoktak előfordulni:
Bízik a tulajdonos a látott reklámban. Elhiszi, hogy bárki, tapasztalat és szakértelem nélkül is, meg tudja tisztítani bútorát azzal, hogy ráöntötte a vegyszert a kanapé ülőfelületének a közepére. Mit érünk el ezzel? Azt, hogy lesz egy nagy fehér foltunk. Mindez azért, mert nem tudjuk, miként kell a különféle kárpitokkal bánni, és hogy annak a vegyszernek milyen mellékhatásai lehetnek. Sajnos sok esetben maradandó károsodást okoznak a tulajdonosok, a sokszoros próbálkozásaikkal. Van amikor még helyre tudjuk hozni amit elrontottunk az ügyeskedéssel, de ha megsérül a szövet festése, az már sajnos helyre hozhatatlan.
A kárpittisztítás nagyon fontos alapszabály az, használt bútoron sosem tisztítunk foltot, csak telibe az egészet!